Всички дрехи

Видове дамски жилетки

Жилетките са много практични в хладно време. Те изглеждат елегантни и стилни. За пълни дами, тези модели са перфектни, защото благодарение на тях може да завършите фигурата и да изглеждате по-висока и по-слаба.

Към дамските жилетки се отнасят много видове:

Жилетки тип болера – те са къси жилетки, над линията на талията. Те изглеждат много хубаво с летни, вечерни и елегантни комплекти, рокли или бодита. Често са част от фолклорното облекло.

Удължени жилетки тип парео – в последните сезони дизайнерите предложиха на иновативните дами удължени жилетки, подобни на палто или наметало, лишени от ръкави.

Спортните жилетки са подходящи за спорта и уличната мода. Те могат да бъдат с детайли в спортната посока, като: ципове, копчета, катарами, качулка и колани.

Те са практични и извън сезона, тъй като често са изработени от водоустойчиви материали, необходими при дъждовно и студено време.

Трикотажни жилетки – те привличат много заради голямото разнообразието и комфорта. Тъй като трикотажът е мек материал, можете да създадете оригинални обемен жилетки с драперии и да комбинирате с впити дрехи отдолу.

Невероятен брой различни модели жилетки са създадени с помощта на различни плетива на една кука. Огромно разнообразие от модели, позволява да създавате истински шедьоври. Тези, които притежават подобни инструменти и умения, могат да се похвалят с изключителни модели, свързани със собствените си ръце.

Жилетки от кожа и велур, също са много популярни. Не е задължително те да са естествени. Изкуствената кожа сега не изглежда по-лошо от тези и също така идеално пригодени за този гардероб.

Кожените жилетки изглеждат много шикозни. Често се използват, за да създават образи с богословски стил, съчетани с леки поли и рокли.

Необичайно и автентично изглеждат жилетки от различни материали. Тя може да бъде комбинация от плат с трикотажни фрагменти или кожен кант, комбинация от кожени елементи с тъкан, дънки и дантели. Днес нещата отново са в стила на 70-те години, а комбинираните жилетки напомнят за това – не много отдалечено време.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader