Всички дрехи

Видове дамски клинове

Тъй като модата днес се фокусира върху удобството на жената, клиновете играят важна роля в дамската спортна и ежедневна мода. Сигурни сме, че това за никого не е изненада, защото клиновете са може би едни от най-удобните долнища, които можеш да имаме.

Черен клин

Нека започнем с класиката и първо да споменем черния клин, който всички обичаме и имаме. Памучен и удобен черният клин се съчетава лесно с всичко.  Освен това е подходящ както за тренировки и излизане навън, така и за вкъщи.

Клинове с надписи

Други интересни клинове са тези с надпис отстрани на крака. Този тип клинове са обикновенно подходящи за тренировка заради специалната материя. Надписът отстрани може да бъде както самата марка, така и мотивационно послание.

Накъсан клин

Не бива да забравяме и клиновете, които са накъсани отстрани под формата на различни фигури или пък тези, които отпред имат сложена мрежа като детайл. Този тип детайл може да бъде и на глезените.

Клин дънки

Това са клиновете, които са имитация на дънки. Въпреки че не успяха да спечелят грандиозен успех все още биват част от инвентара на много магазини, поради факта, че са харесвани от много дами и момичете. Заслужено място и уважение имат и шарените клинове, които бяха част от израстването на много поколения, а след това се появиха и в модата на по-големите.

Днес клиновете са част от модата както на момичетата, които обичат спорта, така и на тези, които просто обичат да се чувстват удобно в дрехите си. Клинът е и ще бъде една от задължителните дрехи в дамския гардероб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader