Всички дрехи

Видове дамски потници

Дори лятото да е към своя край или зимата да е настанала не се тревожете. Рано или късно пак ще дойде лятото и всички топли дрехи ще бъдат на мода.

Всяка година със затоплянето всеки иска искат празник за душата и тялото. И какво може да е по-добре от актуализирането на гардероба като професионален модалист? Не е необходимо напълно да изоставяте старите неща: понякога е достатъчно просто да си купите няколко нови интересни дрехи и всекидневието ви ще играе с нови цветове. Чудесен вариант са дамски потници. Те могат да се носят като самостоятелна дреха, но могат и да са част от целия арсенал:

Дамски потници под якето;

Дамски потници с панталони, пола или дънки;

Дамски потници като бельо.

Дамският потник е един от елементите на гардероба, който може да се отдаде на основните модели: тениските са напълно взаимнозаменяеми и позволяват да създадете голям брой интересни модни изображения.

Ако преди ризата се е смятала за изключителен елемент от женското бельо, днес всички видове, ризи и тениски са пълни елементи на модерния гардероб. Модерните дизайнери дават пълна свобода на въображението при създаването на тениски и върхове. Във водещите колекции в света може да се запознаете с голямо разнообразие от модели с интересни дизайнерски решения. Освен това идеята за риза е в пълно съответствие с основната тенденция на този модерен сезон – простота и лесна небрежност на изображението. В онлайн магазина fashioncolors.bg ще откриете голям брой интересни модели ризи, с които може ефективно да подчертаете своя стил и вкус.

Колекция от модерни дамски потници – създайте перфектния образ!

Някои модели са семпли, а други много пищни. Едни от тях могат да се носят под костюм за офис облекло, а други на плажа, във фитнес залата и пр.

Ако искате да добавите малко зрелост към своето изображение – изберете модел потник с ярки, контрастни цветове. Тази техника ще ви позволи правилно да поставите акцентите.

Друга актуална тенденция на сезона са белите потници. Изображението в комбинация с такава риза не изисква специални аксесоари: достатъчно е да добавите висулка на дългата верига или малък шал с цвета на панталоните или полата. С помощта на бяла риза можете да създадете отличен освежаващ летен облик.

Днес в модни потници се наблюдава разнообразие и с различна дължина от ултра-къси, до оголващи красив корем и до дълги под формата на мини рокли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader