Всички дрехи

Видове дамски раници

Раницата е чудесна и удобна алтернатива на дамската чанта, особено в случаите, когато искате да имате достатъчно свобода на ръцете или се стремите към различна и разчупена визия. В тази статия ще маркираме основните видове дамски раници и техните предимства.

Кожена раница

Тя е модерна и в същото време здрава, за да я използвате толкова дълго, че да ви омръзне. Кожата е винаги актуална и стои елегантно и модерно, така че нищо не ви спира да я носите и на работното място. Ако я носите на служебни срещи или в офиса, изберете модел, който ще е изчистен от капси, картинки или друга украса, която не отговаря на събитието. Изберете размера според нуждите, с които ще я използвате. Добре е да бъде по-обемна, за да можете да съберете таблет и документи, които ви се налага да носите.

Текстилна раница или платнена раница

Текстила е удобно решение, що се отнася за всекидневие или неангажиращи срещи. Добрата новина е, че съществува многообразие от цветове, така че чудесно можете да допълните визията като я комбинирате с тоалета, на който сте се спрели. Освен това се поддържа лесно.

Плетена раница

Те са много елегантни, но същевременно и неангажиращи. Грижата по поддръжката им не е сложна, а разнообразието от модели и цветове е голямо. Ако искате да сте наистина уникална можете да изберете ръчно изработени плетени раници в преливащи цветове например. Може да ви струва малко повече от останалите, но е гаранция за неповторимост.

Всекидневна раница

Тук е трудно да обособим конкретен вид. Всяка една може да използвате за всекидневието, ако ви кара да се чувствате комфортно и ви предоставя удобство. Хубавото е, че не е нужно да я съобразявате с нищо. Раницата сама по себе си може да бъде отделен елемент от визията, а не допълнение към нея. Както е известно, в една дамска чанта (респективно раница), има всичко друго, освен ред. Затова се спрете на по-голям размер, за да имате пространство за всичко необходимо, което ежедневието ви задължава да носите.

Раниците са практично решение за всеки повод и събитие. Важното е да я изберете и  съчетаете с вкус и стил с останалата част от вашата визия, както и да създадете вашият собствен и уникален стил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader