Всички дрехи

Видове дамски скъсани дънки – младежкият стил на обличане

Модата на денима никога няма да загасне.

Значението на дънките и дънковите панталони не може да бъде поставено в конкретни измерения. Абсолютен хит за сезона са моделите скъсани дънки. Те се носят предимно от младите, но и дамите след 30 ги обличат в свободното време.

Денимът е актуален във всичките му разцветки, при това в различни кройки и модели.

Видове скъсани дънки

Прави панталони с малки и големи цепки, откриват кожата и събуждат бум от мисли. За по-младите девойки има срязани дънки в по-деликатните зони, които загадъчно навяват за това, което тайничко скриват или не.

Има деним панталони с кръпки или скъсани части покрити от други материи – плат на цветя, дантели или ярки нюанси, които закачливо примамват погледите.

Има модели скъсани дънки на конци, които само създават илюзия, че „предпазват“. Това, какъв модел ще изберат момичетата, зависи изцяло от нагласа и повод, на който ще се обличат, както и фигура, телосложение, комбинация с останалите облекла. Най-често последните са от групата на спортни – потници, туники, блузи, размъкнати пуловери и суитчъри, но не са изключени и съчетания на скъсани дънки с риза, елегантна блуза от дантела или копринена блуза с корсет.

Всичко зависи от предпочитанията на притежателката им и характеристиките на физика и модел, които й подхождат.

Като водещо правило във всички ситуации остава идеята най-модерните дънки да седят по фигурата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader