Всички дрехи

Видове рокли лесни за съчетаване

Нека да бъдем откровени, при обличането на поредната рокля изпадаме в дилема – с какво ще си подхожда най-добре? Дали със сините обувки или с червената чанта?

Ежедневието на съвременната жена е изключително натоварено, а към препълнения график трябва да прибавим и време за съчетание на правилното облекло. Тази статия ще ви помогне да намалите  това време, стига да спазвате някои прости правила.

Офис рокли или роклите работа

Това са едни от най-предпочитаните и носени рокли. Те са по-строги и изчистени модели, комбинират се лесно с изчистени обувки, може и цветни стига да не са крещящи. Аксесоарите и чантата трябва да бъдат също в неутрални тонове.

Рокли от трико

Най-добре се комбинират с равни обувки или такива на платформа. През лятото ефирната рокля се комбинира лесно с чехли и сандали, а през по- хладното време с обувки оксфорд.

Роклите в бохемски стил са изключително разнообразни и лесни при съчетаване с другата част на облеклото. Могат да се носят с ниски изрязани обувки, сандали, чехли на ток и еспадрили. През студено време се съчетават красиво с велурени боти и кожено яке като връхна дреха. Аксесоарите също трябва да са в бохо стил.

Вечерните официални рокли

Съчетават се спрямо модела. Ако е изрязана, сандалите с каишки са идеално допълнение. Рокля в минималистичен стил и пастелени цветове си подхожда с обувки в принтове или официални чехли. Ако роклята е многоцветна, обувките трябва да са в неутрален цвят и обратното: с рокля в неутрални тонове можете да експериментирате с обувки в различни цветове.

 

Можете да разгледате всички модели рокли от трико налични във fashioncolors.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader