Всички дрехи

Всяко лято си има своите дрехи и история

Чували сте сентенцията, „Внимавай с кого създаваш спомени, защото те са завинаги“ и вероятно сте изпадали в носталгия по отминало лято, в което сте се чувствали безгрижни и щастливи.

При вида на красивата, дълга до земята рокля, с която се разхождахте по плажа миналото лято, вие сякаш се пренасяте отново на морския бряг и чувате шума на вълните. И някак си не можете да се разделите с дрехите, които ви навяват спомени.

Хубавото е, че всяко ново лято ви носи повече красиви модни изненади.

Още при покупката на нов потник, ефирна туника или рокля за предстоящото лято, вие си представяте къде ще ги носите, на кого ще направите впечатление и как ще се чувствате.

Така ден след ден, и фиеста след фиеста, си създавате още спомени, незабравими запознанства, скъпи преживявания и емоции, които запълват вашето поредно лято. Така се раждат нови истории, които не искате да забравите и към които се връщате винаги, когато почувствате необходимост от презареждане и свежи усещания.

А когато спомените не са достатъчни, може би просто трябва да облечете отново тениската, с която сте посрещали изгрева през юли или роклята, с която сте танцували под звездите, по време на романтична среща…и да се впуснете в поредното си лудо лято.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader