Всички дрехи

Вълнени рокли – цариците на зимните рокли

Студените дни и нощи преминават топло и комфортно, когато сме си набавили поне една вълнена рокля! Кои са нейните предимства: естествена, екологична, висок коефициент на топлина, издъжливост. Вълната е една от най-красивите материи за зимата. Цветово има голямо разнообразие, а с това вкусът на всяка жена може да бъде задоволен. Фокусът разбира се е при роклята и естествено тя присъства в колекциите на всички модни диктатори. Тази тъкан придава на роклите нежност, женственост и изисканост.

Основната шарка е вечният шотландски мотив, който въпреки, че исторически е чисто мъжки десен, се вписва идеално в женския силует. Цветово може разбира се роклята да е най-разнообразна, освен стандарното червено-черно каре. Тя може да бъде бяло-черна, синьо-зелена, сиво-розова и др.

Пастелните нюанси и ярките комбинации са хит. Като допълнителен детайл се използват различни кожени елементи – яка, маншети, външни джобове.

Стилово моделите на роклите са разнообразни – от рокли туники в стил 90-те до супер елегантни рокли с подчертана талия. Специално внимание се обръща на класическите модели.

Предимството на вълнените рокли е, че са подходящи за всякакъв повод, като с това не се губи женственост. Колкото е по-светъл цветът, толкова по-елегантна е визията.

Много жени избягват тези рокли, заради фигурата си, но това е погрешно. С подходящият модел тя стои идеално на всички нежни създания.

Във вълнените рокли жената изглежда не само красиво, но така тя си осигурява топлина и комфорт. И това е основното, от което се нуждаят дрехите ни през зимата. Скъпи дами бъдете стилни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader