Всички дрехи

В кои цветове си заслужават роклите

Всяка жена има правото да се чувства женствена и желана и точно нейно величество роклята ни осигурява това женствено усещане. Съществуват различни модели рокли – дълги, къси, елегантни, всекидневни, дантелени и много други. Освен разнообразието на модели, цветовата гама също е богата.

Сини рокли

Синият цвят е основен фаворит тази година. Той присъства в различни тонове, но стои еднакво елегантно. С рокля в този цвят ще бъдете една крачка по-близо до стила на херцогинята на Кембриж Кейт Мидълтън, за която синьото е фаворит сред цветовете. И това никак не е случайно. Облечени в този цвят, всяка дама излъчва увереност и сигурност. Подходяща за поводи от всекидневни разходки до изискан вечерен коктейл, изборът винаги ще е правилен, а кралското ви излъчване – гарантирано.

Черни рокли

Изборът на черна рокля е класически. С нея можете да присъствате на всякакво събитие, въпреки че за всекидневието не е много подходяща. Със сигурност с дълга черна рокля с гол гръб ще омаяте гостите на коктейл или пък ако сте на вечерна делова среща. Късият й вариант е подходящ за вечерна среща с приятели. При всеки случай малката черна рокля е образец на елегантност и символ на нежната женска същност, така че осигурете задължително в гардероба си нейното присъствие.

Какаото е вкусна напитка, а същият цвят е сладко решение, що се отнася до облеклото. С тази гама цвят ще бъдете в крак с модата, защото е един от водещите цветове през летния сезон тази година. Стои елегантно и някак си подсказва за нежността, която криете в себе си. Освен това цветът е подходящ за всяко мероприятие, по-скоро трябва да съобразите дължината и събитието.

Рокли на точки

Вечно популярни ще си останат и роклите с точки. Комбинациите са много, просто проявете въображение. Носете я, когато имате планове да излизате с приятели или срещата не е ангажираща, за да греете в синхрон с жаркото слънце. Придава допълнително настроение на сезона навън, така че не се лишавайте от поне една такава рокля.

Тук може да разгледате  всички модели сини рокли

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader