Всички дрехи

Гащеризонът – прераждането на една работна униформа

Знаете ли кога се е появил гащеризонът. Тази дреха е много харесвана от много дами, а за други е истински неприемлива за дамско облекло. Някои смятат, че Гащеризонът не само не може да прикрие несъвършенствата, но и не е елегантен и трудно се съчетава, с каквото и да е облекло.

Нещата обаче не са съвсем така. Грубите гащеризони от деним са подходящи за автомонтьори, фермери и механици. Те не са съвсем за нежната половина на човечеството и модните икони. Но именно тези груби и недодялани облекла останаха някъде там в миналото.

Актуалните модели гащеризони са представени в голямо многообразие по отношение на цвят, кройка, дължини. Изработват се гащеризони не само от деним, но и от коприна, габардин, памук, кожа.

Най-удивителният аутфит, който днес може да посочим в спортно-елегантните облекла, слезли от модната сцена се пада именно на гащеризона.

Той е перфектния избор за студените есенни и зимни дни. Може да се носи върху клин или плътен чорапогащник, а може и да участва самостоятелно. Подходящ е за разходки в парка, за домашна дреха, за на двора и за парти с приятели. Гащеризонът идеално си партнира с класическата дамска обувка на висок ток и с остър връх.

За да допълните гащеризонът, може да вмъкнете колан и да престегнете областта на талията.

Успех в начинанието и съчетанията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader