Всички дрехи

Гореща визия с летни рокли до коляното

Ако ви харесва да се потапяте в доза нежност в ежедневието, на вечерното парти или пък сте фен на спонтантите делнични приключения след работа и автърпартита, или най-честно казано обичате да носите красиви секси рокли. Ако леко се усмихвате четейки това, то следващите предложения са точно за вас. Днес решихме да разглеждаме изцяло рокли до коляното – какво ежедневните, така и тези за по специални случаи.

Всяка дама трябва да има добър избор (адекватен на финансовите ви възможности, разбира се) в гардероба си от летни рокли с практична дължина. Има нещо специално в тези рокли, което кара всяка една жена да се чувства уверена и секси, на което мъжете просто не могат да устоят.

“Потърсете жената в роклята. Ако няма жена, няма и рокля.” /Коко Шанел/

В момента модните тенденции са толкова разнообразни, че избора на модели официални рокли се превръща в нелеко начинание. Често летните рокли с дължина до коляното са с флорални и пастелни нюанси, защото свежото и цветното е много по-модерно през топлите дни. Материята е ефирна, изключително подходяща за жегата, а кройките варират според предпочитанията: рокля тип „прегърни ме“, миди, разкроена и много други.

Имайте предвид, че не всяка рокля ще пасне на вашата фигура и това е съвсем нормално. Ключът за намирането на рокля, която да ласкае вашата форма на тялото, е да намерите модел, който ще придаде така наречената форма „Пясъчен часовник“ на вашия силует. Така може да балансирате вашите пропорции и да отвлечете вниманието от зоните, които не искате да подчертавате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader