Всички дрехи

Дамската раницата измести дамската чанта днес

Жените сме известни с бездъните си дамски чанти, в които никога нищо няма определено място и никога не можеш да намериш това, което търсиш. Това никога няма да се промени, но поне жените намерихме най-после как по-лесно да носим всичките си нужни и ненужни неща навсякъде с нас – с раница.

Раницата не е по-лека от дамската чанта, но със сигурност е по-удобна. Тя стои отзад на раменете и по този начин тежестта не пада единствено върху едното рамо или върху едната ръка. По-никакъв начин, също така, не е по-подредена от чантата, но поне дъното на раницата е по-високо.

От както жените започнаха да предпочитат раниците, тяхните дизайни започнаха да се променят – днес, по никакъв начин раниците нямат вид на ученически, даже напротив, раниците станаха част от тоалета, новият аксесоар. Дамските раници са предимно от кожа и са както цветни, така и едноцветни, дори и с различни, интересни дизайни. Обичани от почти всички дами раницата днес предава завършек на дрехите им. Тя се съчетава добре както със панталон, дънки и с блуза, така и с рокля.

Ако ви е омръзнало да носите тежката си чанта вече може да я смените с тежка раница!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader