Всички дрехи

Дамска блуза с къс ръкав райе

Модата пролет-лято 2018 година е представена отново в най-вълнуващите изображения.

Има две основни характеристики, които пряко влияят върху това, какви ще бъдат тоалетите за предстоящия сезон – това са модни цветове и модни щампи. За цветовете, ние вече споменахме, време да говорим за отпечатъците.

Дамски блузи с къси ръкави на райе са хит всяко лято.

Въпреки това, дизайнери от модните къщи успяха да придадат в колекциите си нова визия.  Добре познатия печат ще присъства и в новия сезон.

Действителните отпечатъци, както при мотивите с флорални елементи и геометрични фигури са разположени изцяло по дамските дрехи или в отделни участъци – яки, ръкави, колан, деколте.

Най-добрите изпълнения са в класиката синьо и бяло. Не са изключени и дамски блузи с къси ръкави на райе в бяло в съчетание от други нюанси – розово, лилаво, зелено, оранжево, черно и пр.

Важно и при двете форми и комбинации от цветове е да са асиметрично разположени с отпечатъци под формата на ленти. Тази тенденция се вижда най-ясно в колекциите на известни модни къщи.

Следващият модерен печат на пролетта-лятото на 2018 г. е свързан с различни геометрични и графични фигури. Кръгове, квадрати, овали и триъгълници. Те също не липсват като мотиви по моделите дамски блузи с къси ръкави.

Предимство на тези дрехи е, че могат да се съчетават лесно, както с ежедневния стил, така и в офис облеклата, дрехи за плажа, поли, панталони, рокли.

Що се отнася до материалите, на върха на популярността се намират полупрозрачните тъкани. От цветовете водещите позиции са нюанси на сребърни и виолетови.

Ако смятате себе си за творческа личност и искате да изразите себе си не само чрез своите действия и думи, но и с помощта на интересни щампи, ние сме сигурни, че ще откриете вашият модел дамска блуза с къс ръкав на райе именно при нас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader