Всички дрехи

Дамските болера – елегантност без усилие

Осигурявайки малко, но точно нужното покритие, изработено да следва правилно извивките на раменете и гърба – болерото е перфектният завършек върху всяко облекло. От просто преметнато до важен акцент на роклята, болерото бързо ще накара визията ви да скочи от обикновено на шик.

Дните са достатъчно топли, но вечерите стават усойни, а вие искате да се сдобиете с връхна дреха, която е функционална и не е твърде тежка? Ако имате комфортно болеро под ръка – имате и перфектното решение.

Болерото е перфектният завършек в облеклото за официални събития като сватби например. Никоя майка не е с напълно завършена визия докато не прибави координиращото болеро. Избирайте смел и солиден цвят в сатенена материя с брошка или красива бродерия.

Болерото е идеалният начин да разчупите визията, да подчертаете ръцете и изкусно да завършите тоалета. Има доста популярни модели, които стават и за булчинска рокля. Украсени са с ефектна и изящна бродерия – с този тип болеро ще добавите нещо лъскаво и изискано към специалният вечерен тоалет.

Болеро от изкустена кожа се превръща в едно изключително луксозно допълнение към роклите за абсолютно всякакъв повод. Подходящо е да краси раменете на шаферките. Време е да спрем дотук! Болерото не е само за официални събития – стои прекрано и върху обикновеният ежедневен тоалет. Особено плетените модели са най- подходящи върху блуза и панталон, а защо не и върху цветна ежедневна рокля.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader