Всички дрехи

Дамските жилетки през зима 2017/2018

Жилетката е перфектната есенна дреха. Тя идеално се съчетава както с по-спортно-елегантна визия, така и с по-стилни тоалети. И докато в миналото я свързвахме предимно с нашите баби, сега тя е част от задължителния гардероб на всяка дама.

В колекциите, есен-зима 2017/2018, на всички дизайнери, жилетката е заела своето място. От къса сега можем да я видим и дълга, стигаща до средата на прасеца. Този тип жилетки са идеален заместител на палтото и тренчкота. Материята е както лека и ефирна, до вълна, кашмир и доста дебел памук. Обличайки една от тях може да се почувстваш като завита в меко и топло одеяло.

Цветовете са както монохромни и есенни, така и пъстри, на моменти дори дръзки. Моделите могат да бъдат както с дълъг ръкав, така и полуръкав, а често и тип елек.

По-плътните жилетки можем да съчетаем с любимите ни пролетни рокли и така да им се радваме чак до първите снежни дни. Тя позволява да се носи и под палтото в по-студеното време.

Закопчаването е различно – с цип, копчета, а понякога изцяло липсва или има просто преметнат един колан.

Благодарение, на жилетките, през този зимен сезон, жената би могла да продължи да се чувства все така красива, елегантна и не толкова навлечена с обемисти, обезформящи я пуловери.

дълги жилетки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader