Всички дрехи

Ура за дамските кожени раници-чанти

Дамските кожени раници днес имат силата да замествят женската чанта с лекота и го правят! Трудно е да срещнеш момиче по улиците, което да ти каже, че не харесва малките кожени раници. Затова защо не разгледаме по-подробно тях.

Дамските раници  могат да бъдат различна големина, но изглежда, че дамите предпочитат по-малките. Това не е изненада, защото дори малките раници събират доста неща в себе си. Дизайните им също са различни и интересни. Дизайнерите разнообразяват своите модели раници като им добавят различни ципове по дължина, та дори и вертикално. Тези ципове играещи ролята на аксесоар същност се превръщат в доста добър избор, защото са мултифункционални. Не само, че правят раницата по-интересна и различна, но и отварят ново място, което може да бъде лесно запълнено с дребни неща, които не знаете къде да сложите. Капсите се върнаха на мода от голяма част благодарение на кожените раници, които биват украсявани с тях. Дори някои раници биват изцяло украсени с капси, което придава по рокерски вид. Също така кожата на раниците не винаги е черна. Тя може да бъде в кафяво, тъмно червено и т.н. Доста от дизайнерските раници биват заляти с печати на логото на марката или просто цялото лого да обзема самата раница.

Раниците днес са интересни, практични и играят ролята на аксесоар, който допълва женския тоалет. Някои смятат, че раниците ги защитават и до по-голяма степен от кражби. Повечето жени днес притежават повече от една раница в своя гардероб, а колко имате вие?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader