Всички дрехи

Дамските летни сандали

Сигурни сме, че почти всяка жена в края на зимата е изтущена от дебели дрехи и топли обувки и просто иска да освободи тялото си от тежестта на зимните обувки и аксесоари. Не само това, но как ще разберете, че е лято ако не сложите любимите си сандали?

Днес, сандалите са високи, ниски, цветни, едноцветни, междупръстите и т.н., така че разнообразието е голямо. Затова е толкова трудно да изберем само един чифт и обикновенно към края на лятото вече имаме около 5 чифта различни сандали. Ето и тези от тях, които са най- функционални:

Сандали между пръстите

Този тип са обикновено с ниско ходило и не позволяват на пръстите ви да вървят напред. Удобни са за ежедневието и са леки. Съчетават се както със спортни дрехи, така и с леки летни рокли.

Отворени сандали

Те могат да бъдат с ниско, средно или по-високо ходило (които са особенно популярни това лято). Удобни и в различни цветове те лесно се съчетават дори с по-официални дрехи.

Сандали на платформа

Освен че издължават крака на жената също така го правят и по-слаб. Те са леки и дават упора на крака, което предотвратява бързото изморяване на ходилото. Удобни са за през деня, разбира се, и за по-елегантни вечери прекарани навън също.

Сандали на дебел ток

Дебелият ток се възвърна на мода, което направи носенето на високи токчета още по-удобно. Сандалите на дебел ток са перфектни за офиса или за излизане по женски вечерта. Съчетават се перфектно с по-стилни вечерни рокли или поли, с тях можете да бъдете сигурна, че краката ви изглеждат перфектно.

Оставете се на лятното ви настроение и на топлото време, и не спирайте да носите сандали, които да ви помагат да се забавлявате истиски, докато се чувствате неотразима.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader