Всички дрехи

Дамските маратонки през зимата

Най- важната част от облеклото са обувките, особенно през студените месеци. На дамите, които предпочитат спортния стил на обличане и носенето на удобни обувки ще се хареса новата гама от зимни маратонки. Те съчетават удобство, стил и топлина в едно.

Съвременната жена е супер активна. Тя е майка, съпруга, дъщеря, работи от сутрин до вечер. Същевременно с това, съвременната жена трябва да изглежда стилна и красива. Затова често тя предпочита обувки, подходящи за всякакви ситуации. Дизайнерите от различни водещи марки създадоха зимна колекция дамски маратонки и кецове специално за този тип жена.

Стилът навлезе изключително бързо, особено сред тийновете, където зимните маратони са „новото модерно“. Тази уникална обувка се предлага в най- различни цветове и тонове, разнообразни модели и принтове. По абсолютно нищо не отстъпват на традиционните видове маратонки. Единствената разлика е изработката на вътрешната част, която е ватирана или в добавка с топъл пух.

Универсални са маратонките и кецовете, изработени от набук или синтетика отвън и подплатени с мек плат и вата отвътре. След тях бързо се нареждат обувките от еко кожа, които са изключително популярни сред дамите със спортно- елегантен стил. На пазара вече са моделите зимни маратонки на платформа, създадени специално за нежния пол, който иска да съчетаят красота, стил и комфорт в една обувка.

Независимо какви са предпочитанията, дамските зимни маратонки са един чудесен избор на модерна обувка, подходяща за всеки ден. Освен топлина те са чудесно съчетани с модните тенденции на Съвремието.

високи маратонки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader