Всички дрехи

Дамските палта – пухкава топлина през зимата

Зимата е времето на рошавите връхни дрехи. Палтата са хитът в дамския гардероб. Ако все още не сте се запасили с поне една такава връхна дреха, само, защото още не сте видели първия сняг, то време е да побързате.

Дълго рошаво палто – това е идеалното предложение за издължена фигура. Може да се съчетава с къса пола отдолу, с дълга рокля, с панталон и винаги ще представя блестящо женската фигура. Имайте предвид, че обемното палто си има своите особености. Не е добре да се съчетава с много обемни поли. Заложете на детайлите. Изберете варианти с рошави допълнения, например маншет, яка или ивица в долната част на палтото. По този начин ще постигнете двоен ефект – когато детайлите са на точното място, те лесно скриват несъвършенствата.

Късо палто до кръста – тук се препоръчва да не е с много дълъг косъм, за да не създаде прекалено голям обем в горната част на тялото. Ако все пак предпочитате по-рошаво късо палто или заложите на ярък цвят, бъдете по-семпли с останалата част от облеклото. Не претрупвайте нещата. Може да съчетавате късо кожено палто с широк панталон или дълга пола. Така ще получите чаровна визия и удобна фирма за през зимата. Може да съчетавате и пухкав елек от козина върху по-лека връхна дреха и обратното – по-фина блуза от кожа с пухкаво късо палто. Всичко зависи от вашето желание и особености на фигурата.

Като допълнение изберете аксесоар за палтото – много актуални за палтата са пухкавите чанти. Те не изискват съобразяване с фигурата, делови модели са и с декорация от овча кожа. Могат добре да се съчетават с почти всеки тоалет, при това преобразуват цялата визия. Друг интересен вариант на връхна дреха съчетана с официалните рокли са ръкавите. Не пропускайте и пухкавите ръкавици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader