Всички дрехи

Дамските панталони срещу дамските дънките

Дънки или панталон? Сигурни сме, че това е въпросът, който повечето жени си задават рано сутрин, докато се приготвят за работа. Затова искаме да ви представим положителните страни на панталоните и дънките, а кое от двете ще изберете утре сутрин, вие решете!

Знаехте ли, че в действителност дънките подмладяват жената? Е, ако не знаехте вече знаете, но това не е единствения им плюс. Те стягат бедрата на жената, оформят нейния таз и ако моделът е правилен е възможно дори да удължат краката и. Различните модели дънки красят гардероба на жената и го разнообразяват. Също така дънките дават свободата на жената да ги съчетава с каквото поиска. Без значение дали над тях ще сложите риза или просто спортна тениска, токчета или кецове те изглеждат безупречно върху женското тяло.

Панталоните, са за жените, които искат да са елегантни постоянно, а не само понякога. Те са от по-мека материя от дънковата затова повечето дами ги смятат за по-удобни и практични. Панталоните не могат да се носят с всичко. За сметка на това стоят перфектно с токчета, обувки тип пантофка, ниски и високи сандали. Върху тях не можете да сложите всяка бяла тениска, но със сигурност панталонът ще прикрие коремчето ви, което не харесвате, защото са по-дълбоки от дънките.

Дънки или панталон, изборът е труден, защото и двете са мултифункционални и удобни дрехи, но ако искате да сте неглиже сложете дънки, а панталон, когато искате да сте по-официални.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader