Всички дрехи

Дамските пуловери – символ на топлина и уют

Есенната и зимата също носят своето очарование и не бива да ги заклеймяваме в сезони, за който се молим да минат по-бързо. Вместо това спокойно може да се експериментира в начина на обличане и едновременно с това да се насладите на новата ви визия.

Един от символите на модата през сезоните различни от лятото са пуловерите. В миналото те са били достъпни само за избран кръг от хора, докато днес са широко разпространени сред всички дами. Тази година на мода ще бъдат широките, огромни пуловери, които са подходящ избор за всякакъв повод и среща. Във всекидневието си и дори в офиса можете да ги комбинирате с дънки, клинове и панталони. В определени случаи си пасват и с рокля, но там избора трябва да бъде внимателен и премерен.

Скини дънките са най-добрият приятел на широките пуловери. За класическа визия изберете пуловер, който да е в по-неутрален цвят. За разчупване на излъчването заложете на клин и чизми. Тази комбинация можете да променяте спрямо настроението си, като експериментирате с различни цветове и обувки. Не изключвайте и бижутата, защото те винаги придават завършен вид на визията и качват стила ви с поне една звезда. Спрете се на малки, необемни аксесоари, които да не привличат вниманието. Широките пуловери и шалове са трудна, да не кажем неуместна комбинация, затова си спестете това модно престъпление.

Шарени, едноцветни, тънки, елегантни, плетени, памучни, кашмирени, вълнени поло, топли, дебели, зимни, всички тези пуловери са една от любимите ни дамски дрехи, които ни даряват топлина и комфорт и винаги са на върха на модните класации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader