Всички дрехи

Дамските чанти – съкровището на всяка дама

Моден кич, Ахилесова пета или просто необходимост, дамските чанти са вдъхновение от тенденции, стилове и дизайн. Възможно най- носеният и обичан аксесоар от всяка жена за пренасяне на личните вещи в забързаното съвременно ежедневие. Чантите варират от раници до чанти за рамо, малки и шикозни до големи тип торба.

За класическите дами чудесен избор са елегантните кожени чанти за носене на ръка. Те внасят стил в ежедневната визия. Черният, тъмносиния и кафевия цвят са традиционни,а белите, кремави и сиви цветове са част от модерната алтернатива. Моделите, изработени от естествена кожа дават приятно усещане при допир и символизират престиж и лукс. На разположение са и чантите, направени от изкуствена кожа – тя притежава много сходно усещане и външен вид като при естествената кожа и е на по-достъпна цена.

Когато се приготвяте за важно събитие към вечерният тоалет доабвете и малка чантичка. Изберете лачена във форма на плик и я съчетайте с коктейлна рокля, а ако сте с панталон и блуза заложете на велурена за мек завършек на визията.

Понякога практичността и стила влизат в конкуренция. Хубавото на големите чанти е , че вече парктичността може да бъде представена със стил. Заложете на неутрален дизайн за да се съчетае лесно с различен аутфит.

Време е да обърнем внимание на другото фешън. Раниците – удобни, класически и красиви. Те могат да бъдат в различни нюанси, както и изработени от различен материал. Платени или кожени със спортни мотиви или конструирани с нежни елементи. По избор за всяка визия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader