Всички дрехи

Дамският клин – необходимото удобство

Много жени и момичета го използват и претпочитат, но много малко се говори за него. Клинът е е удобен, лек, изработен от приятни материи и с голямо стилово и цветово разнообразие. Изключително предпочитан през лятото. Може да се използва от жени на всяка възраст и с различна форма на тялото.

Могат да се намерят от топли вълнени – зимни клинове, до памучни леки – летни клинове. Стилния избор е много важен, защото комбинацията на клина с горната дреха, е определяща за постигането на елегантен ефект.

Клинът може да се комбинира и да бъде носен с почти всичко, ако не и всичко, стига да е подходящо за типа фигура и обемите, който имате. За по-пищните дами комбинацията на туника с клин е най-успешната и подходяща, която биха избрали. Свободно падащата кройка на туниката се комбинира добре с оформящия тялото ефект на клина.  Когато носите поли и рокли, комбинацията им с клин, вместо с чорапогащник е по-модния и стилен вариант. Клиновете са по-удобни, издръжливи и разнообразни. Верен приятел на всяка дама е и клин панталон.

Помислете да прибавите няколко чифта клинове към гардероба си. Те са голяма необходимост и удобство за една дама. Лесно се комбинират с всякакъв вид кройка, десен и аксесоар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader