Всички дрехи

Дамски блейзър – женственост и практичност

Има множество дрехи, които не излизат никога от мода. Сред тях са дънки, бялата блуза и сакото.

Наричано още блейзър, познатото на всеки офис служите сако може да бъде представено и в неформален вариант. То бързо завладява дамските сърца и почти като лачените обувки и малката черна рокля става незаменима част от тоалета.

Модните критици са единодушни щом стане дума за блейзър – той винаги стои елегантно, кара всяка жена да се чувства шик и винаги решава вечната дилема: „какво да облека“.

Днес блейзърите са все по-практични и модерни. Те са интересни, вдъхновяващи, повече от хубави. Те могат да са в нестандартни кройки, цветове и материи и именно в това се крие очарованието им.

Блейзър може да облечете през пролетта, през есента, зимата под палтото, дори лятото в офиса под климатика. Никой до сега не е оспорвал практичната роля на сакото, защото той наистина може да е от полза за всяка ситуация.

Блейзърите се изработват от всякакви материи – коприна, памук, вълна, дантела, туйд. Те не са официални, но са елегантни. Блейзър може да се комбинира с дънки, пола или рокля, отделно и с класически панталон. Той предложение за булчински тоалет, стига да е правилно подбран с роклята – според цвят и материи.

Почти заради функционалността им и лекотата в съчетания с други дрехи стилът може да бъде наречен и спортно-елегантна визия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader