Всички дрехи

Дамски блузи с голо рамо

С дъх на 80-те години, при нас отново се завърнаха блузите с голо рамо, които са хит и това лято.

Несъмнено идеалната половинка на този тип блузи са дънките. Тяхната връзка е толкова силна, че винаги са в перфектна хармония. Дългите тъмни тесни джинси можете да комбинирате със светла блуза и черни обувки и чанта. Това е една типична градска мода, която ви придава елегантна, но в същото време небрежна визия. Хубавото при този тренд е, че не е краткотраен и има своите исторически препратки. Успешното му комбиниране и с къси панталонки ви гарантира колекционирането на комплименти.

Ръкавите могат да бъдат както къси, така и дълги. А ако ви се струва, че раменете ви стоят прекалено разголени, изберете топ, който да ги покрива с презрамки. Ако намеренията ви са да оставате до късно вечерта навън вземете тънка връхна дреха, която ще ви служи по-скоро за наметка и няма да разваля удоволствието от съблазнителната гледка.

Блузите с голи рамене можете да съчетаете и с поли. Това излъчване е по-подходящо за официални поводи. Опитайте се да създадете контраст в дължините – ако блузата е с къс ръкав, облечете дълга пола. И обратното. Обувките нека са високи и елегантни. Бъдете скромни откъм бижута, защото идеята на този вид блуза е акцентът да бъде точно върху рамената.

Блузите с голо рамо са нестандартни, но нежни и са подходящи за всяка възраст и фигура. Освен че разкриват една от най-еротичните части на женското тяло, те загатват и за чувствителността на женската природа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader