Всички дрехи

Дамски връхни дрехи за пролетта

Дамските връхни дрехи през пролетта са много важен елемент от гардероба на всяка жена. Ето защо е необходимо те да са съобразени с цялостания образ на облеклото. А какво ще е модерно през идващата пролет 2018? Представяме ми актуалните дамски връхни дрехи, на които да заложите:

Дънкови якета

И в класическия и в по-креативни модели денима завладява отново модните подиуми. Изключително важен и отличителен елемент е обемната шарка на гърба. Тя може да е допълнена с различни капси, нитове, вложки и др.

Кожени якета

Кожата също започва едно ново възраждане. Тези модели са изцяло от кожа или само части.

Тънки палта

Популярни и стоящи добре пролетните палта са предпочитани за различни поводи. Моделите с бродерии са изключително модерни, защото внасят елегантност и завършеност на цялостната визия. Ако това е вашият избор за пролетта избирайте цвят, който да е неутрален или пастел, за да се подчертае декорацията.

Сако тип униформа

Строгите кройки при саката са актуални ако искате да придадете повече стройност на вашата фигура. Цветовете са кафяво и тъмните нюанси на зелено и горчица.

Парка

Това е супер универсално облекло. Цветовата гама е разнообразна, което компенсира липсата на всякакви допълнителни елементи.

Якета

Една от най-предпочитаните дамски връхни дрехи както за млади момичета, така и за по-зрели дами.

Цветовете при всички дамски връхнни дрехи за пролетта са предимно разнообразни. Основен и най-важен елемент е той да е съобразен с цялостния облик и цвят на облеклото под него. Това предполага едни по-естествени и галещи окото десени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *