Всички дрехи

Дамски дрехи на райе

Дрехата на райе е много практично и полезно облекло. Този вид тоалет може лесно да промени всяка форма – да направи притежателката си по-тънка или алтернативно да добави няколко килограма. Така че, с какво да комбинирате дрехите на райета, за да изглеждате не само хармонично, но и вталени, нека научим сега:

Вертикални и хоризонтални ленти могат да дадат различни визуални ефекти. Вертикалната лента визуално прави жената по-кльощава, хоризонталата разширява фигурата. Стойността им идва и от избора на цвят. Тъмните ивици стесняват силуетите, а светлите създават пряк пропорционален ефект. Съответно, големите ивици правят хората по-пълни, а малките – “отнемат тегло”.

Как да изглеждате по-слаба с дрехи на райе?

Ако не сте по природа вталена, изберете вертикална лента, тя ще удължи и издърпа фигурата. Тези части от тялото, която искате да скриете, трябва да бъде облечена в дрехи с вертикална ивица. Дамски дрехи на райе са чудесно решение.

Хоризонталните ивици ще добавят нежелан допълнителен обем. Изберете дрехи от тъмни нюанси и с по-малко различни ленти.

С какво да ги комбинирате?

Може би най-лесният и практичен начин да носите блузи на ивици е като комбинирайте с джинси. Ризите на райе свободна кройка се препоръчват за жени с по-кръгъл силует. Ако искате да изглеждате по-слаба, дайте предимство на раирани жилетки и блузи, които също са перфектно съчетани с долната част.

Блузата с ивици може да се комбинира с обикновени черни панталони. Разбира се, когато изберете класически модели, опитайте да се придържате към черно-бялата скала. Ако имате излишен обем в корема, дайте предимство на панталоните с висока талия.

Рокля на райе

Фигурата във формата на круша ще стои красиво в рокля с горна раирана част, ако долната част бъде монохромна. Тази опция няма да съсредоточи вниманието върху бедрата. Най-общо, най-идеалната комбинация е ивица отгоре (отдолу) с монотонна долна част. Ако избирате райе е по-добре да се дадете предпочитание на цялото облекло – рокля, туника, костюм.

Можете да купите дрехи на райе в различни цветове, от черно до бяло. Една от най-добрите комбинации е класическата комбинация от червено и бяло, синьо и бяло и светло кафяво с черно. Добавете пикантност и яркост към изображението с цветно райе.

Лентата се комбинира с цветен печат, но трябва да избирате внимателно. Сравнително модерна комбинация се получава и между ивици и точки.

Най-добре е да го комбинирате в цвят и размер, тогава определено няма да го загубите. Например, черно-бялата ивица е добре комбинирана с ярък монохромен цвят. Или аксесоари.

Не забравяйте, че най-идеалното облекло е това, което ще подчертае цялото ви достойнство и ще скрие недостатъците. В този скучай особено подходяща е роклята на ивици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader