Всички дрехи

Дамски дрехи – пролетна премяна

Пролетта е правилното време за ярките и топли цветове. Светлозелено, люляково и пастелно жълто – Вашият сезон може да изглежда свеж и прохладен. За да изберете правилното облекло, представете си, че са намирате в градина. Какво ще предпочетете?

Топ

Изберете блузи, направени от леки материи. Като например памук. Заложете на плисето и надиплените модели – трябва да се чувствате красиви, но в същото време да чувствате топлина в променливото време. В никакъв случай не се спирайте на провиснали, отпуснати дрехи. Блузите с принт са винаги актуални пролетта, също както дългите рокли с тънки презрамки. Вечната класика са роклите с дължина до коляното и висока талия.

Яке

Не е задължително да носите яке. Жилетка също би могла да завърши визията Ви и да Ви предпази от студа. Други опции са блейзър и топ тип деним.

Пола или панталон

Ако избирате пола, спрете се на А-линията. Те са свободни, а това е чувството, от което ще се нуждаете след дългата зима. В случай, че предпочетете панталон, пробвайте три четвърти в неутрален цвят. Дънките и късите панталони могат да минат като алтернатива. С дънките си отиват високи токчета (особено червени), докато с късите панталонки си ходят удобни маратонки.

Обувки

И като заговорихме за тях – пролетта е може би най-трудният сезон за избор на подходящи обувки. От една страна, времето е достатъчно атрактивно да се изкушите със сандали, от друга – вятър може да се появи във всяка част на деня. Ако искате да сте елегантни, но и защитени, винаги можете да наденете ниските обувки тип „цвички“.

Аксесоари

Нужно е да отговарят на облеклото Ви. Колкото по-леки са дрехите, толкова по-малко аксесоари Ви трябват. Най-необходими са широкопола шапка и слънчеви очила.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *