Всички дрехи

Дамски дълги жилетки

Плетивото е едно от любимите ни неща през студените и мрачни дни, но всеки от нас е попадал в ситуацията, когато си казва „Е, не трябваше да се обличам толкова дебело! Умирам от жега тук.” и обратното, моментът, в който съжаляваме, че не сме предвидили студа. През променливите есенни дни отново срещаме затруднения в избора си на подходящо облекло спрямо температурите навън. Точно в такива ситуации дългите дамски жилетки са най-подходящия избор за част от нашия тоалет. Освен, че са практични, те са водещи в модните тенденции. Атрактивни, но в същото време много удобни и топли, се вписват в гардероба на всяка дама, без значение какъв е нейният стил.

Ето няколко варианта за съчетанието им, спрямо вкуса Ви:

  • Пример за това как жилетките намират място в гардероба на офис дамите е комбинацията от черен стилен панталон, изчистена официална риза и класически черни обувки на висок ток…Към тази визия прекрасно би стояла плетена дълга жилетка с тънко коланче, подчертаващо талия. Идеален избор на визия за работещата дама.
  • Много жени не възприемат себе си в панталони и често залагат на полите, но това не е проблем. Съчетанието между пола и жилетка от фино плетиво също е чудесно. Единственото, което трябва да се стремим да спазваме, е изискването ръбът на дългата жилетка да съвпада с този на полата, за да изглежда тоалетът завършен.
  • И сега за спортните дами… Не си мислете, че жилетките задължително са елегантни и скучни. Със сигурност биха стояли много добре с накъсани дънки и кецове, може и маратонки, защо пък не…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader