Всички дрехи

Дамски кецове – удобни обувки за всеки ден

Дамски кецове може би са най-търсените и разпространени обувки, които се носят всеки сезон.
За зимата са удобни кецове с висока платформа и дебела вътрешна подплата, които изолират добре крака и го запазват топъл.
За лятото се носят отворени модели, някои от които наподобяват сандали или кецове, изработени от перфорирана кожа, дантела, тънък плат.
Предимствата на дамските кецове пред всяка друга обувка са в това, че те са значително по-леки, не натоварват краката, удобни са, могат да се съчетават със спортни, спортно-елегантни и дори по-официални дрехи.
В зависимост от стила на обличане, дамските кецове могат да бъдат съществен акцент в цялостната външност и да привличат вниманието с екстравагантност, оригиналност или иновативност.
Спортните гиганти произвеждат все по-нови и все по-удобни модели, съобразени със спорта, начина на живот и потребностите на клиентите си.
Моделите, предназначени за тичане например, са с ортопедични подметки, които намаляват вибрациите и натоварванията върху ставите при спорт, а материите от които се изработват са със свойства, които позволяват на кожата да диша и да не се получава спарване на краката.
Освен много удобни, кецовете привличат феновете на модата с това, че се предлагат с различен дизайн и атрактивни детайли като панделки, ярки връзки, значки, шипове, камъни и щампи по тях. Персонализираните кецове са изключително интересни, тъй като се изработват по поръчка и са напълно уникални.
Подобни кецове могат да носят вашето име или инициали, специално избрана от вас рисунка или графичен символ.
Всичко това се прави от художници и визуални артисти, които превръщат на пръв поглед обикновената обувка в произведение на изкуството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader