Всички дрехи

Дамски кецове 2017 – обзор на модерните модели

Колкото и да не ни се иска, сезоните се сменят. Идва лято, а после си отива и идва есента и зимата. Когато това стане трябва да подготвим своя гардероб за съответният сезон и да съобразим избора си с модните тенденции.

През 2017-2018г. на мода отново са кецовете. Световните модни дизайнери вече са готови с новите си колекции, магазините са се погрижили да ни осигурят голямо разнообразие от дамски кецове … и е време за шопинг.

Момичетата, които държат да са винаги стилни и елегантни знаят, че през последните няколко години дамските кецове са важна част от всеки аутфит и затова бързат да ги прибавят към новия си гардероб. Ето няколко модни предложения, които са в сила:

Бели кецове

Дамските кецове в бял цвят са хит за сезона. През последните няколко години бялото беше останалото на заден план при дамските спортни обувки, за да се възроди отново тази есен в пълния си блясък. Дизайнерите залагат на белите кецове, тъй като те се съчетават идеално с абсолютно всичко. Могат да се комбинират с дънки, панталони, поли, рокли, дори с бизнес костюми.

Високи кецове

Дамски високи кецове също ще са много актуални тази есен, тъй като са не само изключително удобни, но и много стилни. Комбинират се перфектно с поли, дънки, офис облекло.

Кецове на палтформа

Изключително стилни и елегантни, кецовете на платформа са много модни тази есен. Тук цветовете са много разнообразни и според желанията, така че можете да заложите на цветова комбинация, която ви допада. Стига кецовете да са на платформа, ще сте много актуални. Само внимавайте! Този модел е малко коварен и „краде” няколко сантиметра от ръста. Ако сте с нисък ръст, просто ги носете с панталони или дънки и всичко ще е наред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader