Всички дрехи

Дамски официални панталони – строги, но изискани

Няма нищо по-удобно за работа от официалните панталони. В зависимост какъв е Вашият стил на обличане, можете да предпочетете строго официалните или по-модерните модели сред популярните колекции.

По кройка дамските официални панталони са три вида: широки, прави и тесни. Също така – дълги или три четвърти. Най-разпространеният цвят е черният. Предпочита се високата талия заради удобството и възвръщащите се ретро тенденции, но има и голямо количество с ниска талия. Материалът, от който се шият, в повечето случаи е памук – с него ще Ви е прохладно през лятото и топло през зимата. Разбира се, има много модели от изкуствени материи, но точно тук трябва да внимавате – ликрата ще улесни движенията Ви, но найлонът ще Ви спари, така че не щадете средства, когато избирате официални дрехи. С тях можете да прекарате средно 12 часа на ден. Ако работите в натоварена среда, не бива отвличате вниманието си с нещо толкова дребно – комфортът Ви е на първо място.

Ако не харесвате черния цвят, вторият след него е карамелът. Изключително лек нюанс, подходящ за бели и сини ризи. Съчетава се с кафяв колан и високи обувки. Цветът индиго също е много популярен, както и турското синьо. Можете да откриете дамски официални панталони във всички цветове на дъгата, но трябва да се уверите, че са съчетани с подходящ топ. Ако не знаете закономерността при цветовете, проверете в мрежата за „цветовата дъга“ и запомнете – никога не комбинирайте дрехи от противоположни на тази схема цветове (например – оранжево със синьо).

За по-голяма мобилност, ограничете аксесоарите си до най-необходимото или ги заменете с нещо по-леко – дълги обеци с медицински, колие с верижка, часовник тип „гривна“ с часовник с каишка.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader