Всички дрехи

Дамски панталон до глезена

Панталоните са неизменна част от гардероба на всяка една съвременна дама. Взаимствано от мъжката мода, ние дами сме си харесали панталоните и категорично не мислим да се разделяме с тях. За да разнообразим колекцията си от тях, се погрижиха модните дизайнери, когато преди година определиха, че панталоните до глезените са особено модерни. Днес всяка дама има такъв панталон в гардероба си и все повече се влюбваме в тях.

В началото на пролетните дни, когато слънцето те първа се показва, ние нямаме търпение да се възползваме от това и да захвърлим всички зимни дрехи. Първата крачка към пролетните дрехи са именно панталоните до глезена. Само психическата нагласа от факта, че сме облекли нещо от пролетния ни гардероб, ни прави по-усмихнати и позитивни.

Друго предимство на тези панталони касае дамите с много дълги крака, но едновременно с това и много слаби. Те винаги страдат от проблема, че дънките и панталоните са им вечно къси, но тове вече не е проблем…Те не просто няма от какво да се притенсняват, но и с гордост и самочувствие може да си носят всички свои „къси” панталони, та това вече е модерно!

Този модел дамски панталони станаха почти толкова практични, колкото и дънките.

Разнообразието от модели ги прави подходящи за всяка част от денонощието и за всяко събитие, на което ще присъстваме.

Черен дамски панталон до глезена с по-широка кройка в ханша и джобчета – идеален избор за облекло в офиса.

Дънки с дължина до глезена – прекрасен за среща с приятелка или разходка в мола.

Цветен панталон до глезена в красив цвят – пепел от рози, бордо, турско синьо – особено подходящ за вечеря навън и среща със специален човек.

Кожен дамски панталон до глезена – един смел избор, подходящ за дискотека или парти вечер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader