Всички дрехи

Дамски потници с тънки презрамки

Една от най-елегантните версии на дамските потници, която придава женственост и елегантност, са ефирните потници с тънки презрамки. Те са много разпространени , изцяло вдъхновени от будоарното облекло. В много отношения този вид потници приличат на бельото и в известен смисъл няма съществена визуална разлика между двете. Вероятно това е основната причина заради която тези потници придават елегантен, но същевременно и загадъчен акцент на женската визия.

В случай,  че все още не сте изпробвали привлекателността на това облекло,  е време да поправите пропуска си. Хубавото е, че се комбинират идеално с почти всичко. За ваше улеснение ще ви дадем няколко примера.

Потникът с тънки презрамки и дантела в комбинация с пола тип молив и елегантни сандали са класическата визия на градското момиче. Комбинирайте с малка чанта и изчистени бижута, за да придобиете семпло, но елегантно излъчване.

Този вид потник е подходящ и за работна среда, като тук точната комбинация е с елегантен панталон с висока талия и тънък, изчистен колан. Стилно сако в неутрален цвят и обемна  чанта ще подсказват за изтънчения ви вкус и висок професионализъм.

Скини дънките и дънковото яке, както и обувки тип еспадрили ще ви осигурят удобство през деня за разходки навън, а изчистената визия ще акцентира върху скромността ви.

Както всяка дреха и тази има своите очарования. Опитайте ефекта на този потник върху околните и ще се убедите, че той е истински магнит на погледи и мъжко внимание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader