Всички дрехи

Дамски пролетни якета – нова модерна визия

Цяла зима чакаме да дойдат по-топлите дни и да захвърлим тежките дебели зимни дрехи да облечем леките тънки пролетни дрехи. Една пролетна дреха изпъква над останалите и това е дамското пролетно яке, което със свежест, цвят и настроение променя стила и визията ни и я прави малко по- пролетна и слънчева.

Дамски пролетни якета са невероятно предложение за дамите, които обичат да носят спортни и удобни модели в ежедневието. Изработено е от лека и приятна материя, изключително подходящо е за пролетта и лятото. Вътрешната част е подплатена с много тънък пласт вата и страхотен хастар, който често е в разнообразни цветове. Якето има тигели на хоризонтални шевове с различна ширина. Джобовете са в комбинация красиви сребристи ципове. Има качулка, която не е подвижна. Този модел яке определено зарежда с желание за приключения и приятни емоции. Комбинира се лесно с панталон или дънки и всякакъв вид обувки.

Друг вид яке, подходящо за пролетните месеци е дънковото яке. Едно от качествата му е, че пасва на всяка визия, била тя ежедневна, официална или романтична. А освен това не е нужно да бъдем изрядни, за да сме секси и официални, нали? Комбинирайте дънченото яке със секси дънки, накъсани около коленете и високи токчета, а ако искате да сте и с малко доза блясък, заложете на аксесоари от злато и скъпоценни камъни по ръцете и шията.

Вече сте готови да изпъкнете с красива и стилна пролетна визия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader