Всички дрехи

Дамски пуловери – модни трендове

Облечете се уютно и изглеждайте горещо дори когато навън е студено. Този сезон отново са модерни вълнените мохерени дрехи – пуловери, блузи и жилетки. Сред тях се наблюдават модели в по-елегантни форми. Сред преобладаващите цветове са синьо, бордо, пепел от рози, бяло и черно. Настроение внасят и отделните елементи по блузите, бродерии, деколтета, плетени цветя на рамото, ципове, декоративни джобове.
Въпреки, че не са най-практичният цвят за зимата, пуловерите в бяло са модерни и красиви. Белият цвят е на първа позиция сред искрящите тонове като оранжево и червено. Следват актуалните цветове за дамски пуловери като лилаво и синьо. Според различните дизайнерски виждания комбинацията между тези цветове създава всевъзможни модели за спорт, свободно време, работа, празненства и за офиса.
Дамските плетените пуловери обикновено се делят на два вида. В първият се открояват модели с едри фигури, цветя и форми, бродирани върху плетката. Самите плетки са израборени на една или две куки. Лесно и красиво се съчетават с елементи от кожа и копчета в цвят слонова кост.
Моделите от втория вид са с нежна и финна плетка. Често за изработката им са използвани копринени конци. Понякога пуловерите могат да са украсени с мъниста и камъни, подсилени с плат или кожа. При по-специални поводи могат да се наблюдават златни или сребърни обшивки по ревери, яки, около ръкави и още финни детайли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *