Всички дрехи

Дамски ризи с права яка

Ризата присъства в гардероба на жените от доста време насам. Тя се предлага в множество интерпретации, материи, кройки и цвят. Именно това я прави така обичана от нежната половина на човечеството.

Сред класическите модели дамски ризи се откроява риза с права яка. Някои я наричат тип „столче“ тя е идеален вариант за допълнение към официалния тоалет, делови костюм или ежедневието. Лесно може да я съчетаете с деним, черен панталон, пола и друга дреха.

Бяла риза – хит на сезона

Модерната бяла риза е основна дреха в дамския делови гардероб.

Този аксесоар може да е смятан за универсален, защото в зависимост от видовете неща и бижута, с които го комбинирате, ще може да създадете бизнес или романтичен образ. Невъзможно е да си представим съблазнителните движещи се образи без модните полупрозрачни материали. Те са реално “модният хит”. Дизайнерите обръщат внимание на факта, че белите блузи са свободни койки и подхождат на всякакви силуети. Лесно се комбинират като елемент на гардероба с други неща, благодарение на универсалният им цвят с тях може да играете в контраста на цветовете и текстурите. Винаги може да изберете ризи с прави яки и с непрозрачни маншети и да ги комбинирайте с памучно или копринена долна част.

Дънкова риза – основата на небрежния гардероб

Тази година модните ризи от деним не са лишени, дори от най-малките намеци за бруталност. Деним ризи от фини тъкани са с добавен еластан и са самият хит на есенния сезон. Такива продукти подчертават талията и разкриват цялото достойнство на женската фигура. Лесно се съчетават с пола молив, панталони, дънки, пола слънцето, къси шорти, класически панталони и клинове. Отново хит при тях е ризата с права яка.

Младежки ризи – хипи столче

Модните ризи на тийнейджърките се различават по стилистично направление. В тях е заложена пъстротата на палитра, стилове и елементи за декор. Ето защо днес младото поколение може да избере модерни и привлекателни ризи в различни стилове: за спорт; класически; еклектика; ретро; военни. Отличителна черта на всички аксесоари е наличието на докосване с елегантност. И въпреки кардиналните разлики в стиловете, основният акцент е върху комфорта и външната привлекателност на детайлите на гардероба. Модерните тийнейджърски ризи могат да бъдат комбинирани с пуловер и тениска; маратонки и шорти; тънки и класически панталони; дънки и поли.

Известните дизайнери в своите модели са насочили внимание към това да подчертаят достойнството на женската фигура, гладките линии на силуета, крехкостта на женското телосложение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader