Всички дрехи

Дамски сака, които си заслужават

Връхните дрехи са нужни винаги, независимо че навън може да е лято. Памучните сака и тези от по-лека материя са чудесен вариант дори и за топлите месеци, за да устоите на капризите на непредскaзуемите вечери. Тук ще изброим 3 вида дамски сака, които всяка жена задължително трябва да осигури в гардероба си.

Дамски вталени сака

Тези сака са актуална линия през последните години. Те позволяват полет на въображението като дават възможност за различни съчетания. Тънкия вариант на този вид сако е чудесен избор за пролетно-летния сезон. Можете да го съчетаете с рокля в неутрални цветове в комбинация със сандали на платформа. Небрежна, но стилна визия може да получите, ако облечете вталеното сако с тесни, прилепнали дънки и обувки с равна подметка.

Дамски сака с принт

Този вид сака може да се носи по наистина много различни начини. Хубавото при тях е, че успешно можете да си носите с дрехи различни дължини, заради визуалния ефект, който се постига. Лятото е най-цветния сезон и по тази причина и дрехите ви трябва да бъдат на същата вълна, за да може настроението да е наистина цветно. Флоралните мотиви създават младежка визия, а райето и карето са модерни и през тази година. Животинските принтове са модерни и през този топъл сезон, така че не се лишавайте от тях. Хубавото е, че всичко зависи от вашето предпочитание. Комбинации с панталони, рокли, поли и къси панталони е напълно разрешена.

Дамски дълги сака

Дългите сака придават усещането за ефирност, а направени от лека, незапарваща материя, са подходящи и за лятото. Стремете се да ги комбинирате с къси поли и панталони и избягвайте комбинацията с рокли и дълги панталони, въпреки че комбинирани с вкус може да изглеждат добре. Обувката може да е равна или с платформа. Съобразете я с повода, както и с височината ви. Aко добавяте гердан като аксесоар е подходящо да е по-дълъг, за да изглежда симетрично на облеклото, с което сте.

За да сте част от модерната и свежа лятна визия не означава, че трябва да загърбите връхните дрехи или тези с дълъг ръкав. Саката са доказателство в подкрепа на тези думи. За елегантната визия няма сезон и няма неподходяща дреха, стига да е подбранас вкус и съчетана с класа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader