Всички дрехи

Дамски спортни ризи – умението да си стилна всеки ден

Дамските ризи не са новост в гардероба на жените, нищо, че началото им започва от мъжкия арсенал с дрехи. Въпреки това всеки сезон могат да се намерят нови модели, а спортните имат голямата привилегия да се обличат, дори всеки ден.

Дамските спортни ризи, наричани често спортно-елегантно облекло са представени в голямо многообразие. Различията са не само в цветове и кройки, но и по отношение на материи, модели и функции. На пазара може да намерите модели с широки и тесни, класически дължини или къси до колана. Спортните дамски ризи могат да са с къс или дълъг ръкав, впити и с еластан, които да приляга по тялото или свободни кройки, наподобяващи мъжки стил.

Към дамските спортни ризи се отнасят и класическите модели каре. Всъщност в категорията спортни са отнасяни, не защото с тях може да се спортува, а защото позволяват съчетания, различни от строгия костюм.

Спортна дамска риза може да облечете с дънки, джинси, клинове и разбира се елегантни панталони.

С избора на спортни дрехи за жени трябва да се подхожда с голяма отговорност, защото правилната поддръжка на гърдите зависи не само от лекотата и комфорт по време на тренировки, но и красотата. Ако използвате нормална риза за спорт, тогава имате нужда от спортен сутиен, в противен случай може да разваляте формата на гърдите си.

В подбора на облекла е необходимо да се обърне внимание и на материала, от който се правят. Така е и при ризата. Платът й трябва да запази сухотата на кожата и да е приятен на допир.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader