Всички дрехи

Дамски спортни якета – новите ежедневни

Дамските якете през последните годинии се превърнаха в олицетворение на женския характер. Със странни картинки, баджове и надписи по тях, те говорят и носят своята история. Колкото и странно да звучи дори спортните якета днес не са това, което бяха. Разноцветни и със сигурност не толкова скучни, вече спортните якета излезнаха от своята ротинност и станаха неизменна част от есенния стил на жената. Ето и видовете, които почти всяка една от нас притежава независимо от това, че спорта – „не е нейното начинание“:

Суичери- якета

Това са дебелите модели, които са с копчета и обикновенно показват логото на нечий американски колеж или отбор- макар и вече не толкова модерни този тип якете все още не са рядко виждани и със сигурност повечето от вас, крият по едно такова в дрешниците си.

Бомбър

Тези якета нашумяха доста миналата година и продължават да се разпространяват в световен мащаб. Удобни, дебели, леки и различни. Те не само, че са перфектни за всеки ден, но също може лесно да се съчетават и с по-официални тоалети. Вдъхновението за тях идва от пилотските якета, затова са толкова удобни.

Шушлякови якета

Преди години модата на този тип якета беше достигнала върха и всяка жена не пропускаше да се сдобие с такова. Наскоро започнаха да се възвръщат дългите шушлякови якета макар. Те са перфектни за излед в гората и за по-студените зимни месеци в града. Тялото в тях се чувства свободно.

Всички виждаме как модата в последните години се е насочила към удобството и якетата не остават по-назад. Днес дизайнерите се стремят  да направят така че дори и най-дебелите якета да носят комфорт. Не само това, но спортните якета започваха да изместват женските палта с всичка сила.

Тук може да разгледате  всички модели шушлякови якета налични във fashioncolors

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader