Всички дрехи

Дамски спортно-елегантен панталон

Много от жените днес не обичат високи токчета и строго елегантна визия. Все повече дами се спускат към спортно елегантната визия. Съчетание на рокли с кецове, дънки и сако и много други комбинации са част от тяхното ежедневие. Но има нещо, която всяка дама, обличаща себе си в този стил, има в гардероба си, а именно спортно елегантния панталон. Предимството му безспорно е, че позволява множество комбинации и е подходящ за всяка част от деня.

Повлияни от модата на запад, в модните тенденции тази година присъства един нов и вече много любим на дамите тренд. Това са панталоните с червен кант отстрани и с много тик-так копчета по него. Този модел панталони са широки тип чарлстон. Модата определено се завръща. Тези спортно елегантни панталони стоят добре както се кецове, както и с токчета.

Комбинация с бяла тениска

Панталоните се превръщат в основен акцент на вашата визия, която е подходяща за среща с приятелки, за разходка в парка или в мола.

Спортно елегантния панталон тип шалвари продължава да бъде любим на дамите и все така актуален според модните гурута. От този модел вариантите на цветове, материи и десени са ужасно много. Всяка дама може да намери себе си в тях. Този тип панталон, в правилната комбинация и избирайки точния модел, може да бъде напълно подходящ и като облекло на работното Ви място.

Класическия модел спортно елегантен панталон в черен цвят и вталена кройка е дреха, която трябва да притежава всяка дама. Този модел позволява да правите всякакви комбинации, но най-хубавото е, че е подходящо облекло за всеки повод и събитие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader