Всички дрехи

Дамски стилни дрехи за работа в офис

Много от дамите, които работят в офис, срещат затруднения в избора си на облекло. Желанието им е да избугат от скучните офис тоалети, но пък и да запазят стила, подходящ за работното място. Сега ще ви помогнем в избора Ви на дрехи като ви докажем, че не е тобкова трудно да сме стилни в офиса.

Първото ни предложение е класическата черна рокля.

Това е едно истинско бижу, което ще Ви се притече на помощ във всяка ситуация. Малката черна рокля е напълно достойна да бъде част от Вашето офис облекло. Тук може да си позволите да добавите няколко акцента, в члучай, че искате да разнообразите облеклото си. Тънко коланче, което да подчертава талията, е прекрасен избор за аксесуар. По този начин ще акцентирате върху талиатя си и ще запазите стилната визия.

Друго предложение е стилен костюм – сако и панталон.

И не…не си представяйте, скучните и шикроки костюми, които не създават никакъв силует. Днес модата се е погрижила да създаде богато разнообразие от модели, така че всяка офис дама да се чувства комфортно  и да открие себе си в тях. Само си представете, костюм от класически черен панталон с ниска талия и вталена кройка, с тънко коланче и красиво сако с изящни линии, които да подчертават фигурата на една дама, в съчетание с красива риза и черни обувки на висок ток тип стилето….идеалната стилна визия за работещата жена.

Нека все пак не забравяме и полата като част от офис облеклото. Модните тенденции за 2018 година са категорични, полите с висока талия отново на мода. Подбирайки Вашият цвят пола с висока талия и комбинирайки я с ефектна риза, със сигурност ще създадете стилна визия, а и модерна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader