Всички дрехи

Дамски тениски – видове и комбинации с други дрехи

Няма нищо по-удобно от тениската. Може би това е причината да бъде обичана от всички толкова много. Видовете тениски обаче са доста, някои са официални, други не чак толкова. Затова нека поговорим за всички тях.

Класическата тениска е от памучен плат и с нормално деколте. Може да е цветна, едноцветна или каквато вие решите. Тя е удобна и практична стои страхотно както с дънки, така и с анцуг. Следващият популярен тип тениска е тази с триъгално деколте. От памучен плат или някой, който е по-фееричен, този тип тениски може да бъдат както ежедневни, така и елегантни. Тениските с деколте тип лодка и паднали ръкави, които станаха така модерни през 2017 г. е невъзможно да не бъдат споменати. От по-твърд плат и различни десени те стоят перфектно с дънки, панталони дори и с поли ако ги напъхате вътре. Също така тениските, които нашумяха напоследък както в мъжките, колекции, така и в женските са изкъсаните тениски. Тяхното деколте може да бъде всякакво, а дължината може да варира от много къса до дълга чак до коленете. Друг много модерен вид тениска е тази с връзки на различни места- на бюста, отстрани по дължината или на гърба. Памучна, сатенена или от друг вид плат тези тениски станаха много популярни сред жените.

Тениските са доста практични и удобни. С по-дълъг или по-къс ръкав няма значение, избора е ваш. Днес удобството е преди всичко, затова не се страхувайте да си купувате удобни дрехи и добавете в гардероба си вида тениска, който го нямате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader