Всички дрехи

Дамско облекло за офиса

Ако до преди 50 години, външният вид на деловата жена се ограничаваше до строг костюм, в скучни нюанси, допълнен с бяла блуза и пола под коляното, то днес гардеробът на бизнес дамата не може да се опише в една книга.

Дамското облекло за офис има множество интерпретации

Днес съвременна жена може да носи всичко онова, което позволява бизнес етикета, възпитанието и вкуса на момичето. Класическият стил не се е загубил във времето, така че фразата “бяла блуза и черен панталон или пола” все още са така релевантни.

Права пола и тесни ревери е първият случай, в който костюмът за жената е представен от Коко Шанел. От една страна, тя облекчава момичетата изваждайки ги от неудобството на корсети и твърде дълги поли, но забранява фантазията да се разпръсне. Дори в началото на миналия век дамско облекло за офис се наричат ​​униформа, но до края на ХХ век. се “трансформират” в строга версия на елегантен костюм.

Днес могат да се намерят много интересни дамски костюми и онлайн.

Сакото е верен партньор, както на дамски панталони, така и на поли, рокли, сукмани.

Красиви са цветовите предложения за различните сезони, като в топлите месеци пъстротата и изобилието им не познават граници.

По отношение материалите на изработка, модните дизайнери залагат на класики като трико, памук, лен, но не забравят и за романтичните платове на коприна, сатен, ликра, дантела.

Полите в дамският офис костюм също изненадват по модели, кройки и цепки. Класика си остава полата тип молив, която подхожда на почти всяко телосложение.

Дамските ризи са представени в най-богата гама. Има ги с къси ръкави, ризи с дълги ръкави, класически ризи и модели без ръкав, но с ревер и копчета, както при традиционалистите.

Блузите трябва са с по-семпло деколте. Полите над коляното. Ярките и пъстри цветове на сака са признак на лош вкус. Елегантността и луксът на стила означават три печеливши нюанси: черно, тъмно синьо и бежово. Класическият стил поставя табута за пелерини, мини поли и нестабилна висока пета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader