Всички дрехи

Дантелена блуза с гол гръб

Дантелата е символ на непреходната мода. Ефирност, нежност, класа, сексапил, са само някои от определенията, с които да отъждествим тази незаменима материя. Устояла на мода и столетия, дантелата и днес е предпочитан плат, с който производители и дизайнери умело работят и творят.

В комбинация с нежно скроена блуза вече говорим за изключително модно бижу, от което всеки гардероб на всяка уважаваща себе си дама се нуждае. Вариациите от цветове, модели и шарки са безброй много. Но безспорно един от тях се откроява, а именно дантелената блуза с гол гръб. Голият гръб е изключително мощно оръжие на жените. Линията на гърба загатва женственост и сексапил, котешка гъвкавост и игривост. Кройката е подходяща по-скоро за официална обстановка или нощни мероприятия. В комбинация с красива пола или подходящ панталон, Вие наистина ще съберете всички погледи. А ето и няколко допълнителни съвета:

Дантелата сама по себе си е пищна материя, затова не прекалявайте с аксесоарите.

Лек акцент е достатъчен, за да съберете всички погледи. Черната и червената дантела са универсален избор, с който да бъдете красиви и неустоими. Белият цвят дантела пък е подходящ и за ежедневни тоалети, така че той е не по-малко универсален! Високите обувки са най-добрият аксесоар към добавката към дантелената блуза с гол гръб! И ако все още се колебайте, запомнете едно, мили дами: Винаги, когато не знаете какво да облечете, заложете на дантелена блуза и няма да сгрешите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader