Всички дрехи

Дизайнерските рокли и тяхната провокативност

Във всекидневието си, докато вървите по улиците на своя град е трудно да видите някого, когото да носи дизайнерска рокля, дори и в нощните клубове. Това е така не само заради тяхната цена, но и заради провокативността и екцинтричността на тези рокли.

Дизайнерските рокли се виждат по модните ревюта и по червения килим най-вече. Също така звездите на MTV наградите не пропускат да се издокарт в тоалети на известни дизайнери. Доста често забелязваме провокативни и нестандартни рокли по клиповете на много от звездите днес. Не трябва да пропускаме и да отбележим, че много от певиците разчитат на нестандартните модели на прочутите дизайнери по време на техните концерти.

Дизайнерите, също така са доста претенциозни към хората, които могат или не могат да носят техните дрехи. Всички знаем за скандала, който стана световен, и който е доказателство, че световно известните дизайнери са претенциозни към всекиго и всичко – никой от световните марки не пожела да облече жената на Доналт Тръмп- Хилари Тръмп. Разбира се, повечето от обикновените хора не са много очаровани от колекциите на дизайнерите, което доказва отново, че дизайнерите правят изкуство, а изкуството не може да бъде разберано от всекиго.

С годините модата се променя, както модата за обикновените хора, така и дизайните на известните марки. Но едно остава непроменено и това е провокативността в дрехите на известните дизайнери. Различни, провокативни и нестандартни – това са трите думи, които описвват перфектно дизайнерските рокли. Те не са направени за всекиго, а единствено за достатъчно дръзките. Разбира се, има и такива, които бихте могли да носите в ежедневието си, докато се възхищавате на материята и на красотата на тези рокли.

Тук може да разгледате  всички модели дизайнерски рокли

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader