Всички дрехи

Дрехите, които ви трябват за работа в офис

Облеклото на работното място е истинско предизвикателство за много жени. От изключително значение е с какво сте облечени, когато отивате на работа, особено ако трябва да се срещате с клиенти и имате официални срещи. Постарайте се да изглеждате максимално професионално.

Определено има значение мястото на работа и облеклото, което ще носите. Ако сте решили да отидете на работа с дънки, по-добре ги отложете за петък вечер. Институциите и офисът обикновено изискват костюми или по-официални дрехи, които не разкриват детайлно частите на тялото ви. Освен тях избягвайте и плътно прилепнали или прекалено къси дрехи. На строгия и неутрален костюм можете да придадете живот с множество комбинации с шалове или различни бижута. Следването на модата понякога би ви изиграло лоша шега. Лилавата коса и дрехи в цветовете на дъгата няма да ви накарат да изглеждате модерни, а по-скоро не на мястото си.

Рокля с високо деколте и подходящи обувки съдават професионален вид на всяка жена. Ризата в комбинация с елегантен панталон също биха свършили чудесна работа, стига панталонът да не е плътно прилепнал. Стилът ви винаги ще изглежда допълнен, ако прибавите бижута, но да не бъдат претрупани ала коледна елха.

Спрете избора си на неутралните цветове, които можете да комбинирате с всичко. Така с малко дрехи можете да направите няколко комбинации, които да създадат впечатлението, че всеки ден сте с различно облекло.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader