Всички дрехи

Дрехи в черен цвят, които си заслужават

Черният цвят отива на всяка жена независимо дали е слаба, пълна, с тъмна или светла кожа, а черните дрехи съответно отиват на всичко. Всички знаем, че когато сме несигурни в избора си на тоалет, черният цвят е отговора. Затова всяка жена трябва да има тези черни дрехи в гардероба си, независимо от сезона:

Черна жилетка

Тънка, дебела, дълга или къса, черната жилетка отива на всичко и е подходяща както за хладна официална вечеря, така и просто за разходка в мрачен ден. Никога не е излишно да я имате под ръка, за да се наметнете.

Черна рокля

Всяка жена крие в гърдероба си къса черна рокля, в която се чувства ослепителна и е носена милион пъти, но все още изглежда като нова. Тази рокля става за всякакви събития и прикрива и най- големия недостатък.

Черна тениска или черен потник

Това е дрехата, която се съчетава с всичко- дънки, поли, гащеризони, дори и под рокли, които са твърде изрязани, тя винаги предава сигурност и комфорт.

Черни токчета

С тях всяка жена крачи уверено, докато превзема вечерта или деня. Те лесно могат да бъдат съчетани с елегантна рокля или с обикновенни дънки, които са тип skinny, high waisted или boyfriend.

Цветът, който винаги ще бъде модерен е черният. Затова е предпочитан както от жените, така и от мъжете. Черният цвят е комфортният цвят, когато става дума за облекло, защото всеки изглежда невероятно в него.

Тук може да разгледате  всички модели черни токчета

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader