Всички дрехи

Дрехи за бизнес среща

Бизнес срещите са изключително важни за всяка една целеустремена, развиваща се и мотивирана бизнес дама. Точно затова е от съществено значение какво впечатление ще оставим у нашите нови или настоящи партньори.

Както знаем, визията е неделима част от същността ни и е важно каква ще бъде тя, когато се срещаме с колеги и бъдещи бизнес сътрудници. Разбира се, в зависимост от позицията ни облеклото трябва да бъде съобразено.

Когато става въпрос за по-главна позиция – мениджър, изпълнителен директор или акционер, – перфектното облекло би било елегантен костюм в тъмни тонове като черно, тъмно синьо или кафяво, в комбинация с черни обувки на висок ток и светла риза. Също така подходяща комбинация е стилен панталон, отново в тъмната гама, и в съчетание с мокасини, удобни при пътувания или по-дълги срещи. Полата тип „молив“ винаги е подходящ тоалет за поредния бизнес обяд.

Ако не заемате чак толкова висок „етаж“ във фирмата, можете да си позволите да отидете на бизнес среща с дънки, които са съчетани подходящо с блуза и сако, но, разбира се, не трябва тоалетът ви да се набива на очи. Отново се придържайте към по-тъмните и едноцветни дрехи.

Момичета, бъдете готови за следващата бизнес среща и успех!

Тук може да разгледате  всички модели дрехи за офиса

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *