Всички дрехи

Дрехи, които всяка модерна жена трябва да има

Да забравим за момент фразата, „Гардеробът ми е пълен с дрехи, а всеки ден се оказва, че няма какво да облека“ и да решим веднъж завинаги кои са дрехите, които трябва да имаме.

Ако сте работещо момиче, което държи да бъде стилно, вие се нуждаете от поне пет дрехи, които да изразят вашия личен вкус и усет към модата.

Ето кои са те:

Стилно сако

Едно сако в неутрален цвят и с добър дизайн, може да се съчетае успешно с панталон, клин, пола или рокля и да се превърне във ваша запазена марка.

Разнообразете го с шал,  брошка или го носете с дънки през уикенда – не е задължително да го възприемате само като официална дреха, нали?

Елегантна рокля

Една красива рокля подчертава женствеността ви и ви помага да добавите елегантен моден щрих във вашето ежедневие.

Риза

Класическата свободна бяла риза може да се комбинира с всички останали дрехи в гардероба ви, а Виктория Бекъм я носи дори със спортна долница.

Удобни джинси

Те са задължителни за свободолюбивите натури, които искат да бъдат модерни, но и да носят достатъчно удобни и неангажиращи дрехи понякога.

Красиво бюстие

Дори и да нямате специален повод, носете красиво бюстие, което подчертава вашата фигура. Дори и скрита под сакото, подобна дреха ви носи самочувствие и удобство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader